Word lid van UZKZ

Interesse om lid te worden? Onze werking omvat 2 zwemscholen (Zwevegem & Aquandé-Vichte), een recreatieve afdeling met 2 formules en verschillende competitie groepen volgens leeftijd en niveau.

De ideale leeftijd om te starten in de zwemschool is 6 √† 7 jaar; instromen op latere leeftijd zonder voorgaande zwem-ervaring kan, maar blijkt vaak minder evident. 

Starten in onze recreatieve afdeling kan enkel mits het succesvol doorlopen van de zwemschool of het hebben van een degelijke basis in schoolslag, rugslag en vrije slag.

De plaatsjes in onze competitie-groepen zijn beperkt. Aanvragen voor overgang van een andere club worden geval per geval bekeken.

Door je via onderstaande knop in te schrijven (je ontvangt een automatische bevestiging indien succesvol) kom je automatisch op onze wachtlijst terecht. De mensen op de wachtlijst worden naar het einde van het seizoen toe uitgenodigd voor testmomenten die meestal doorgaan in juni en/of eind augustus. Voor competitie-zwemmers kan dat los van de reguliere testmomenten.

In de mate van het mogelijke zullen wij steeds proberen de groep voor te stellen die best aansluit bij de individuele verwachtingen en mogelijkheden, vandaar dat een test absoluut noodzakelijk is om een correct beeld te krijgen.

De minimale voorwaarde om aan het testmoment deel te nemen is 25m schoolslag kunnen zwemmen!

Concrete vragen of opmerkingen kan je gerust meegeven via het formulier. Weet wel dat wij zonder testen zelden vooraf een groepje of trainingsuren kunnen informeren.

Wachtlijst